Over mij

Hé leuk, je hebt m’n blog gevonden. En je wilt blijkbaar iets meer over mij weten. Dus here we go:

Waarom schrijf ik?
Misschien wil je vooral wel weten waarom ik deze blog ben begonnen. Dat is omdat ik dit jaar 3 weekjes naar Spanje ga om vrijwilligerswerk te doen. Om honden te helpen! Benieuwd naar dat verhaal? Lees dan even mijn eerste blog.

Een vleugje Twente
Ik ben 30 jaar, geboren en getogen in Twente. Daar woon ik ook nog steeds, samen met Mark. Ik ben verslingerd aan m’n iPhone en m’n Macbook. Dol op kleur, mooie vormgeving, papier en tijdschriften. Gek op lekker eten, stedentrips en de zon. De winter sla ik het liefst over. En ik ben een dierenliefhebber. Dat is immers de reden waarom ik met deze blog ben gestart.

Marketing & communicatie
Hoewel ik vroeger niet wist wat ik wilde worden, ben ik goed terechtgekomen gelukkig. Want ik ben dol op mijn vak. Ik werk op de marketingafdeling van Centraal Beheer, waar ik me heerlijk met allerlei marketingvraagstukken mag bemoeien. Daarbuiten doe ik dat trouwens ook graag. Je mag me altijd wakker maken voor een gaaf project. Al heb ik wel even de tijd nodig om goed wakker te worden…

Gewoon Leuker
Twee jaar geleden ben ik met een vriendin gewoonleuker.nl gestart. Een platform waarop we leuke tips verzamelen voor en door vrouwen. Elke dag verschijnt er een nieuwe blog. Hoewel we het soms bijna niet meer kunnen bijbenen qua hoeveelheid werk, geven de enthousiaste reacties en de leuke dingen die we op ons pad tegenkomen ons altijd weer een boost.

Wil je meer weten over mij? Heb je een goed idee of wil je iets kwijt? Laat een reactie achter, of mail me gewoon even.

 

Geef een reactie