Over benches en boots

benches

Of ik al met m’n hoofd in Spanje zit? Dat niet eigenlijk. Hoewel het nog maar 1,5 week duurt en de voorbereidingen nu serieuze vormen beginnen aan te nemen. Want zoals je ziet, zijn mijn stijlvolle (!) rubberlaarzen al binnen.

Benches mee naar Spanje

Ik kreeg van Maaike de vraag of ik misschien een paar benches kon meenemen naar Spanje. Typisch zo’n dingetje waar je zelf niet aan denkt, maar wat wel vrij essentieel is. Er komen namelijk regelmatig honden naar Nederland die hier een fijn nieuw gezin krijgen. Ze worden vervoerd in een bench in een vliegtuig. Maar ja, die benches moeten wel weer terug naar Spanje. Dus we hebben er deze week al eentje opgepikt in Dordrecht en in Soest. Ze zijn huge, dus ik voorzie een hoop gesleep en getrek – maar ze komen hoe dan ook met mij mee naar Spanje.

En wat ik verder aan het regelen ben?

Mijn terugvlucht, die moet ik nog boeken. Dat ga ik vandaag of morgen doen. En ondertussen heb ik een paar zéér stijlvolle rubberlaarzen gescoord. Ik zie het als een verkapte sponsoring van de Scapino dat ze deze voor € 5,- speciaal voor mij hebben bewaard. En verder.. zit ik vooral met m’n hoofd bij alles wat ik hier komende 1,5 week nog even moet doen. Een gave campagne live zetten bijvoorbeeld voor m’n werk. En de rest van m’n to do lijstje afwerken. En voor Gewoon Leuker nog even zo’n 15 blogs vooruit schrijven, zodat ik daar een buffer voor heb opgebouwd.

Maar als je bang bent dat ik iets vergeet, meedenken wordt gewaardeerd 🙂