Een heel rustig Spaans dorpje

Sanlucar de Guadiana

De eerste paar dagen in Spanje zal ik op de Finca verblijven, waar Maaike – m’n contactpersoon – zelf woont. Maar daarna verhuis ik naar een appartement in een Spaans dorpje ernaast. Sanlucar de Guadiana om precies te zijn. Natuurlijk heb ik met Google Streetview al even een kijkje genomen daar. Rust en reinheid zullen we maar zeggen  🙂

Even afkicken?

Ik denk dat het nog wel even afkicken wordt daar straks. Natuurlijk help ik waar kan met de honden en de publiciteit – maar ik verwacht ook nog wel wat tijd voor mezelf te hebben. En voor wie me kent, wordt dat waarschijnlijk nog best even afkicken. Want mijn indruk van het dorpje waar ik straks zit is dat het vooral heel heel klein is. De gemiddelde leeftijd is naar verwachting 65-plus en.. er is geen wifi in mijn appartement. Dat wordt even wennen voor mijn iPhone en mij!

Boekentips zijn welkom!

Ik verwacht mezelf ook nog wel een beetje tegen te komen daar zo in dat Spaanse dorp. Maar dat is oké, want misschien doet die rust me daar best wel even goed. En heb ik ineens tijd voor een boek bijvoorbeeld (leestips zijn welkom!). Of een rondje hardlopen. Of een kruiswoordraadsel (!) in de zon 🙂

PS: de teller staat nu op € 230,-. Sponsor jij mij ook?

Eén gedachte over “Een heel rustig Spaans dorpje

Reacties zijn gesloten.