Flexplekken in de zon

buitenterras

’s Ochtends weet je vaak al of het een mooie dag wordt. Begint ie helder en fris, dan is de kans groot dat het ’s middags heerlijk zonnig wordt. Zoals vandaag. We hebben alleen veel in de auto gezeten, dus ik pik nu nog even de laatste zonnestraaltjes mee. Vanaf het dakterras. Je weet wel, dat heerlijke dakterras met om je heen niets anders dan bomen, water, vogels en honden.

De dorpjes verkennen

Gister ben ik met Maaike en Michiel even op pad geweest naar Ayamonte. Daar hebben we de caddy van Vagabundogs opgehaald bij de Engelse Phil, de auto waar ik straks mooi in kan rondrijden. Die zit overigens tot de nok toe gevuld met allemaal spullen die worden verkocht op rommelmarktjes om maar weer iets geld in te zamelen voor de stichting. Phil had naast zijn eigen 3 honden ook een opvanghondje. Hij heeft haar al een hele tijd in huis, wat al die tijd goed is gegaan. Alleen nu heeft ze toch recent 2 keer agressief gedrag vertoond. Balen natuurlijk, want ja, dat maakt het plaatsen van haar toch ineens een stuk moeilijker. Maar ze gaan haar wel ‘aanbieden’, natuurlijk met hele verhaal erbij. Soms zijn er mensen die gewoon op een hondje vallen en die juist graag met haar aan de slag willen.

dag3-4

Mijn kennismaking met bioresonantie

Vandaag zijn we met 1 van de honden op pad geweest naar een Nederlandse vrouw die in Portugal woont. En die zich ook inzet voor honden, via een asiel bij haar in de regio. Maaike had me eerder deze week al een keer verteld over bioresonantie, maar m’n oren stonden te klapperen toen ik hoorde dat daarmee behandelingen worden gedaan. In het kort gezegd: alles trilt, je eigen cellen, bacteriën, vaste materie, alles. En een trilling heeft een bepaalde frequentie. De theorie bij bioresantie is dat als je de frequentie kent van bijvoorbeeld een bacterie, dan kan je die ook kapot maken op die frequente. Net zoals een wijnglas kan breken bij een bepaalde toon. Dat klinkt eigenlijk best aannemelijk, toch? Maar mijn skeptische ik heeft vooral moeite met het hoe. Want die frequentie moet je op een bepaalde manier vinden. En dat moet je leren beheersen. Er schijnen ook al apparaten voor te zijn, maar er zijn ook mensen die de juiste frequentie kunnen vinden. Dat deel kan ik nog niet kaderen en verklaren, hoe graag ik dat wil. Maar hoe dan ook, Maaike en Karin hebben mooie succesverhalen. En hoe ongrijpbaar ook, voor nu denk ik vooral: baat het niet, dan schaadt het niet 🙂

En weg was de website

Eén van de dingen die ik hier natuurlijk kom doen is aan de slag met de website. Gisteren al even met Remi ge-Skyped. Hij heeft me even geholpen met het klaarzetten van een nieuw template. Dus daar kan ik nu mee aan de slag. Wordt nog een hele puzzel. Maar aangezien de oude website er al af is, heb ik een mooie stok achter de deur!

Het koelt af nu, dus ik ga gauw even een warmer plekje binnen opzoeken. Hasta pronto!

 

3 gedachten over “Flexplekken in de zon

    • Ja, gaat goed hier. Even heel wat anders dan x-sell zeg! Misschien maar een mascotte meenemen voor ons team? 🙂

Reacties zijn gesloten.