Handjes en een beetje marketing

Spanje vrijwilligerswerk

Ik heb me voorgenomen om me die 3 weken dat ik daar ben volledig in dienst te stellen van Vagabundogs. Omdat extra handjes gewoon vaak heel hard nodig zijn. Dus daar waar ik me nuttig kan maken, wil ik dat graag doen. Dus ja, ook als dat poep scheppen en hokken schoonmaken betekent 🙂 Maar dat niet alleen!

Even wat anders dan verzekeringen verkopen
In mijn dagelijks leventje werk ik op de marketingafdeling van Centraal Beheer, als communicatiespecialist/marketeer. Daar ben ik dus elke dag druk in de weer om gave acties en campagnes te bedenken. Een van de dingen die ik heel graag doe is mij tegen allerlei marketingvraagstukken aan bemoeien. Dus met die achtergrond heb ik ook contact gezocht met Vagabundogs. Ik weet namelijk hoe lastig het kan zijn als klein bedrijf, of stichting in dit geval, om naast al je dagelijkse werkzaamheden bezig te zijn met PR, marketing, communicatie, enz.

Hoe bekender, hoe meer blije honden!
Ja, zo simpel is het wel. Voor een stichting als Vagabundogs staat bekendheid en bereik niet gelijk aan hogere winsten, maar aan meer blije honden. Hoe gaaf is het als ik daaraan een klein beetje kan bijdragen? Daarom zal ik onder andere aan de slag gaan met hun website en meedenken hoe we meer publiciteit kunnen krijgen, in Spanje maar vooral ook in Nederland. Zodat meer geld opgehaald wordt, om al die honden een beter leven te geven én om meer adoptiegezinnen te bereiken.

PS: vind je het leuk om mijn verhalen een beetje te volgen? Vul dan rechts even je emailadres in. Dan krijg je vanzelf een berichtje in je mail als er hier weer iets nieuws te vertellen is 🙂