Sponsor je mij?

Je kent dat vast, dat je even over zo’n ‘mentale drempel’ heen moet. Nou dit is er zo één. Maar het doel heiligt de middelen, niet? Dus ik ga gewoon geld vragen. En ja, dat is nogal plat, maar ja, soms is plat nou eenmaal erg effectief. Zoals in dit geval: hoe meer geld, hoe meer blije honden! Want met geld kunnen de verwaarloosde, achtergelaten of mishandelde honden worden behandeld, verzorgd en opgevangen worden in fijne gezinnen.

Waar hoop ik stiekem op?

Ik hoop dat jij mijn initiatief om naar Spanje te gaan wel kunt waarderen. En of je nu wel of niet van honden houdt, ik hoop dat je mij een klein beetje wilt supporten. Want ik ga zelf naar Spanje en ik zorg er dus voor dat het geld goed terechtkomt. En dat daar echt honden mee worden geholpen.  Doe je mee?

Hoe kan je me supporten?

Easypeasy: met een kleine bijdrage. Gewoon cash, of even naar mij (t.a.v. Inge de Olde  overmaken. Mail je me even voor mijn rekeningnummer?

Wat krijg je daarvoor terug?

–       Een glimlach van mij voor jou
–       Eeuwige roem
–       En een foto van een blije hond in Spanje! (Als je je mobiele nummer / e-mailadres achterlaat, zorg ik dat je die persoonlijk krijgt!)

PS: Mijn verzoek delen met je vrienden, familie, buren, kennissen, sportmaatjes, collega’s mag natuurlijk altijd!

PS 2: Extra leuk: laat je hieronder even een berichtje achter als je me sponsort? Dat vind ik leuk natuurlijk, maar helpt ook anderen over de streep te trekken 🙂

29 gedachten over “Sponsor je mij?

  1. Pingback: Naar Spanje als vrijwilliger | Inkido.nl

  2. Alsjeblieft, een kleine bijdrage voor het goede doel.
    Weet niet wat je er mee kunt doen maar een flinke zak hondebrokken is ervast wel voor te krijgen. Veel succes met de honden verzorging en plaatsen in een fijne roedel.

  3. Pingback: Wie sponsort is cool! | Inkido.nl

  4. ik maak er een sponsorloop van met de honden van mijn zus en ouders (Flo en Hanna). Komend weekend zie ik ze weer (de honden en familie) en standaard worden de honden dan door met name Tren en Dirk afgemat met ballen gooien en ophalen door resp. kinderen en honden. Ik doneer € 0.10 per teruggebrachte bal in laten we zeggen 5 minuten…daarna zijn ze waarschijniljk wel toe aan een dentastickje. Geeeeeen idee waar ik dan op uitkom, maar dat zien we wel! Er is toch geen notaris aanwezig…:-)

  5. Hè Inge! Mooi om te horen en te lezen hoe geïnspireerd je bent! Die maatschappelijke betrokkenheid bij mens en dier, daar draag ik graag aan bij. Ik wens je succes, voldoening en vooral plezier!

  6. Ik kan natuurlijk niet achterblijven! Onze bijdrage staat op je rekening. Superrrrveel succes en niet te vergeten plezier daar, ben trots op je! 😀 xxx

Geef een reactie