Wie sponsort is cool!

sponsors

Tja tja tja… eigenlijk ben ik er niet zo van. Maar ik stap gewoon over m’n trots (!) heen en ik ga gewoon om geld vragen. Dat is nogal plat, maar ja, soms is plat nou eenmaal erg effectief. Zoals in dit geval: want hoe meer geld, hoe meer honden behandeld, verzorgd en opgevangen kunnen worden in fijne gezinnen.

Waar hoop ik stiekem op?
Ik hoop dat jij mijn initiatief om naar Spanje te gaan wel kunt waarderen. En of je nu wel of niet van honden houdt, ik hoop dat je mij een klein beetje wilt supporten. Want mijn doel is om niet met lege handen aan te komen op het vliegveld in Faro.

Hoe kan je me supporten?
Easypeasy: met een kleine bijdrage. Gewoon cash, of even naar mij (t.a.v. Inge de Olde dus) overmaken op Rekening: 577 3913 (IBAN: NL88 INGB 0005 773913).

Wat krijg je daarvoor terug?
–       Een glimlach van mij voor jou
–       Eeuwige roem
–       En een foto van een blije hond in Spanje! (Als je je mobiele nummer / e-mailadres achterlaat, zorg ik dat je die persoonlijk krijgt!)

PS: Mijn verzoek delen met je vrienden, familie, buren, kennissen, sportmaatjes, collega’s mag natuurlijk best 🙂

PS 2: Extra leuk: laat je hier even een berichtje achter als je me sponsort?

8 gedachten over “Wie sponsort is cool!

  1. Hoi inge

    natuurlijk steunen wij je.
    ben dol op honden, succes en vergeet niet te genieten.

  2. Hoi Inge, wij hebben een duit in het zakje gedaan, dus die glimlach moet je maar een keer komen brengen, krijg jij thee! Supergoed dat je dit doet, heel veel succes, ook namens Loes ! Gr. Hedwig en Karel X

  3. Top actie Inge! Onze bijdrage staat op je rekening!
    Enneh, die foto van die blije hond zien we wel tegemoet komen 😉

Reacties zijn gesloten.